Desserter, Recensioner

Glico – Pocky Mango Mousse

Här kommer sista planerade inlägget om mango. Det har blivit rätt mycket på sistone om denna frukt men det råkade vara så att vi har lite av en mangofrossa på gång. Men nu börjar det ta slut. I alla fall bildmässigt för jag tar sällan kort på samma produkt fler gånger. Så vad är dagens mangoprodukt då? Jo det är Pocky igen! I lådan vi fick av min pojkväns mamma fanns fyra förpackningar Pocky Mango Mousse. Dessa är inte begränsade utgåvor men de säljs inte i Sverige så vitt jag vet. Har man tur kanske man hittar dem i någon thailändsk butik, men här i Växjö finns de inte.

DSC_0001

Denna Pockyförpackning är lika stor som originalet i choklad. Däremot är den uppdelad i två mindre paket inuti kartongen. Den har även färre pinnar än vanligt, ungefär lika många som i en liten förpackning. Men det beror på att överdraget på pinnarna är väldigt tjockt. Det är nästan så att man inte märker att det ens är en kexpinne inuti desserten utan den smakar bara mangomousse.

DSC_0002

Jag tycker denna variant av Pocky är helt okej. Den är definitivt värd att prova igen, men den är inte min favorit eller ens i närheten av min topplista. Det beror på att den smakade lite yoghurtaktig, ungefär som en fruktyoghurt man kan köpa i yoggidisken. Mangosmaken är inte lika stark som jag hade hoppats men den är fortfarande god. Jag antar att det ska vara ganska svag mangosmak då det är en mousse.

Något riktigt positivt med dessa är att de är väldigt mättande och man nöjer sig rätt snabbt så de håller länge. Jag har svårt att stå emot Pocky men dessa har vi faktiskt lyckats spara på ordentligt. Och det är enbart för att de är lite mäktiga. Så det är inte så att de smakar illa. Jag gillade dem och kommer köpa dem om jag ser dem någon dag, för goda var det, men det finns godare!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *