Desserter, Recensioner

Meiji – Yan Yan Original

Det finns fortfarande några saker kvar att skriva om ifrån lådan vi fick av min pojkväns mamma. Det här blir näst sista inlägget om den magiska lådan med japanska snacks. Dagens inlägg handlar om Yan Yan som produceras av företaget Meiji Seika.

DSC_0004

Yan Yan är ganska likt Pocky. Det är kexpinnar men till skillnad från Pocky så kommer de utan överdrag. Förpackningen har istället två fack, ett med kex och ett med en dip. Man doppar alltså pinnen i dippen så att man får välja hur mycket man vill ha på varje pinne. Det är dock bra att veta att facket för dippen är ganska litet och går inte ända ner till botten av burken.

DSC_0005

Jag tycker dessa pinnar är ljuvliga. De är lite mer matiga till skillnad från Pocky eftersom kexen innehåller cheddarost. Man märker inte ostsmaken när man äter dem men de lämnar en eftersmak av den. Pocky är fortfarande min favorit här eftersom den är sötare och man får en jämn mängd överdrag på alla pinnar. Men Yan Yan är fortfarande väldigt gott. Jag har bara provat chokladsmaken än så länge, men det finns fler. Så vitt jag vet så säljs dessa även i Sverige så de som gillar japanska snacks borde nog prova dessa. De är ett annorlunda alternativ till Pocky!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *