Desserter, Recensioner

Meiji – Hello Panda

Idag blir det återigen ett inlägg om japanska snacks. Detta är den sista produkten som fanns i lådan från min pojkväns mor. Det var några förpackningar av Meijis Hello Panda kex.

DSC_0001

Dessa kex säljs i Sverige; de finns i princip i hela världen. De är kex med pandamotiv på. Varje panda utför en sportig aktivitet. Själva kexen är fyllda med krämig choklad.

DSC_0002

Jag tycker dessa kex är underbara och de är mina favoriter bland japanska sötsaker. Man blir alltid så glad när man ser de söta pandorna, samtidigt känner man sig smått motiverad till att träna också. Jag tycker det är ett väldigt bra initiativ att ha motion som huvudmotiv på en sötsak.

Förutom själva budskapet så är även kexen himmelskt goda. De är så barnsliga, enkla, men så roliga. Det är spröda små vetekex som smakar som vilka andra kex som helst, men krämen inuti är ganska lik Nutella fast mindre nötig. Jag tycker de är underbara så jag köper alltid några paket då jag får syn på dem. De säljs i de flesta asiatiska butiker men de finns även online. Jag rekommenderar verkligen dessa till alla som vill ha något gott, sött, roligt och motiverande att smaska på! De kommer givetvis i andra smaker också men chokladsmaken som även är originalet är min favorit.

DSC_0003

2 reaktioner på ”Meiji – Hello Panda

    1. Super! Om du inte hittar Pandavarianten så finns samma smak under namnet “Pocky Cookies & Cream”.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *