Figurer, Recensioner, Samlarprylar

Koujiro Frau

Dagens inlägg avbryter mattrenden som pågått här ett tag. Det är ett figurinlägg som handlar om en av mina absoluta favoritfigurer – Frau från Robotics;Notes.

DSC_0014

Robotics;Notes är inte direkt en av mina favoritserier då slutet på den var rätt konstigt. Men karaktären Frau lyckades trots allt bli en populär tjej då hon är så otroligt rolig. Många satt kvar vid serien just p.g.a. henne. Denna figur av henne är gjord av Good Smile Company som i min åsikt är det näst bästa företaget som gör figurer. De är otroligt duktiga på att färglägga sina figurer, men ibland använder de för mycket glansiga färger. I detta fallet har de utfört ett perfekt arbete.

DSC_0005

Denna figur är en av de mest detaljrika jag sett. Inte nog med att de har lyckats få en så enkel design att se så imponerande ut, de har även slängt in massa ögongodis – bokstavligen. Frau kom med en hel hög öppnade Pockykartonger som man kan placera lite som man vill.

DSC_0018

Även utan Pockyn så är Frau ögongodis. Alla vecken i hennes kjol är så vackert skulpterade. Hennes strumpa som sitter löst är också väldigt fint gjord. Det märks att skulptören har tagit hänsyn till Fraus fans.

DSC_0017

Och inte nog med det. Detta är en dubbelfigur! Frau håller i en liten miniversion av Gunvarrel som är en förekommande robot ur serien. Så detta är en figur som håller i en figur.

DSC_0015

Jag kan inte säga något annat än att jag älskar denna figur. Den är så vacker och detaljrik. Ögonen fastnar på henne jämt när jag tittar runt bland mina figurer. Hon är helt enkelt underbar. Det enda jag inte gillar med henne är att jag alltid blir sugen på Pocky när jag ser henne. Men hon får helt klart toppbetyg av mig. Hon är utan tvekan den bästa figur Good Smile Company någonsin skapat.

DSC_0004

En liten notering bara, men hon kommer inte med riktig Pocky. Det är jag som använt mina Pockyförpackningar som rekvisita på bilderna! Möbeln hon sitter på däremot är en del av figuren.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *