Figurer, Recensioner, Samlarprylar

Little Groot

En av förra årets stora skrällar på filmduken var Marvels rymdäventyr Guardians of the Galaxy. Den fick väldigt blandade reaktioner. De flesta som gillar traditionella superhjältefilmer kanske inte blev så värst nöjda. Men de som gillar äventyr, vänskap och mer traditionell berättarstil som återfinns i 80-90-tals filmer blev otroligt glada i filmen. Jag befinner mig på en skala mittemellan dessa två målgrupper och uppskattar båda två. Därför var filmen enligt mig, helt okej. Den var inte superbra men den är rolig och underhållande. Jag ser gärna om den igen. Men det som gjorde den speciell för mig var en av karaktärerna i filmen – Groot. Att en karaktär med endast en replik skulle kunna beröra mig så mycket hade jag ingen aning om.

Så fort filmen tog slut sprang jag till datorn för att hitta en figur av honom, särskilt den lilla varianten av honom som stod och dansade i sin kruka i slutet av filmen. Jag blev totalt kär i lilla Groot. Lyckligtvis gjorde Hot Toys en figur av honom och jag bokade med en gång.

DSC_0010

Hot Toys är ett företag från Hong Kong. De specialiserar sig på att göra figurer från västerländsk media. De gör vissa figurer som ser exakt ut som riktiga människor. Det är nästan kusligt. Men jag totalt älskar deras kvalitet. Min lilla Groot är perfekt.

Han har böjbara leder och kommer med tre huvuden så man kan byta till den pose man tycker är bäst. Jag gillar den gladaste minen för den gör mig lycklig varje gång jag tittar på honom. Han är så otroligt söt och jag kan inte få nog av honom. Ibland sitter jag bara vid mitt skrivbord och petar på honom för han är så gullig.

Lilla Groot finns faktiskt kvar att köpa då han kom ut nyligen. Han skulle kommit ut tidigare i år men blev försenad till slutet av mars. Men han var värd all väntan för han är fullkomligt oemotståndlig. Han är en av mina favoritfigurer och den bästa energikicken man kan önska sig!

DSC_0003

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *