Desserter, Recensioner

Urban Fruit – Magnificent Mango

I veganbutiken (Astrid och Aporna) jag, min pappa och min bror besökte fanns inte bara mat utan även te och frukt. Det är en väldigt välsorterad butik som jag rekommenderar alla att besöka då de befinner sig i centrala Växjö. Bland de varorna vi köpte fanns en påse ugnsbakad mango av märket Urban Fruit.

DSC_0001

Detta är inget som ser så aptitretande ut men det är så otroligt gott. Urban Fruit är ett brittiskt företag som jag stött på i Storbritannien flera gånger. Men detta är första gången jag köpte något av dem. Jag älskar mango och kunde inte låta bli.

Torkad frukt i Sverige innehåller oftast väldigt mycket tillsatt socker. Om inte det så är det fullt av konserveringsmedel i dem. Därför undviker jag dem även om jag råkar gilla torkade fruktbitar. Men detta är helt naturligt och håller därför inte så värst länge. Men det är inget att oroa sig över för det är så gott så påsen tar slut snabbt. Jag tycker detta är det bästa man kan äta för att släcka sötsuget i och med att detta är sött men nyttigt. Det ser inte gott ut men det är underbart. Så ett tips för de som vill ha hälsosamma snacks – köp Urban Fruits produkter. De är lite dyra men värda varenda slant!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *