Figurer, Recensioner, Samlarprylar

Taneshima Popura

Jag har skrivit om Yamada från WORKING!! så nu är det dags att avsluta den serien med ett inlägg om den andra figuren i paret – Taneshima Popura. Detta är även den snyggare figuren utav de två, främst för att Popura är en vackrare karaktär men också för att hon har en mer dynamisk pose.

DSC_0006

Jag har redan skrivit om hur suveräna Alter är när det gäller kvalitet och vill helst inte upprepa mig men lite iteration behövs då Popura är så otroligt detaljrik. Återigen är det en karaktär som har en väldigt banal design, men ändå lyckas Alter lyfta fram varenda liten punkt på karaktären.

DSC_0017

Till skillnad från Yamada så ser Popura ut som om hon borde tappa sakerna på sin bricka men hon gör det inte. För de som sett serien så är poängen med Popura att hon är liten och söt men väldigt duktig på sitt jobb. Och det syns! Vem kan stå sådär och balansera två drinkar så perfekt?

DSC_0018

Popura är faktiskt billigare än Yamada. I princip så kostar båda figurerna lika mycket som en vanlig gör tillsammans. De är väldigt prisvärda och väldigt söta. Jag älskar ju WORKING!! så för mig var det inte ens en designfråga. Jag skaffade dessa figurer för jag gillar karaktärerna och serien.

DSC_0016

Gillar du dem också eller bara vill ha två söta karaktärer i samlingen så är dessa verkligen prisvärda. För övrigt tycker jag att det är riktigt glädjande att WORKING!! ska få en tredje säsong i sommar! Det kan medföra att figurerna faktiskt säljs igen på nytt eller att de gör de andra karaktärerna. De kommer dock gå upp i pris om de produceras igen. Så håll utkik!

DSC_0008

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *