Figurer, Recensioner, Samlarprylar

Gray Fullbuster

Nu när jag har skrivit om Natsu så måste jag ju skriva om Gray också som är den andra manliga huvudkaraktären i FAIRY TAIL. Även Gray fick en figur gjord av Good Smile Company. Jag tänkte inte gå in så mycket på detalj kring denna figuren eftersom den har samma kvalitet som Natsu. Men lite kortfattade beskrivningar får ni ändå.

DSC_0047

Till skillnad från Natsu så fick inte Gray några isdetaljer fast hans magi är i form av is. Däremot poserar han i sin “Ice Make” pose vilket innebär att is är på gång.

DSC_0049

Detaljerna på figuren är i klass med Natsu, d.v.s. de uppfyller kraven en kan ställa från en FAIRY TAIL figur men samtidigt kunde de varit bättre i och med att det är GSC som gjorde den. Fast tack och lov så har Gray inga färgskillnader i huden vilket Natsu hade. Så på så sätt är Gray mer välgjord än Natsu.

DSC_0048

Ett problem som många upplevt men som inte hänt mig är att Grays skjorta är tunn nog för att spricka. Även Gray är cast-off så man kan visa upp honom med bar överkropp. Men försöker man ta av skjortan så går den sönder p.g.a. den ömtåliga plasten. Vill man visa upp honom utan skjortan så lär det vara så för evigt.

DSC_0050

I helhet är figuren fin. Den visar Gray som han ska se ut. FAIRY TAIL har ingen avancerad tecknarstil eller några detaljerade karaktärer så figurerna lär se simpla ut. GSC kunde som sagt gjort ett bättre jobb med smådetaljerna men det är inget stort problem för mig. Jag gillar denna figuren ändå och har ställt den väldigt högt i ett av mina skåp. Så jag är nöjd med köpet!

DSC_0046

Notera att isen på bilden är rekvisita ur min skräplåda. Figuren står på en genomskinlig rund skiva bara.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *