Figurer, Recensioner, Samlarprylar

Nishikino Maki

Det har gått tio månader sen jag sist skrev om en Love Live figur, vilket är lite glömskt av mig för jag har faktiskt utökat samlingen under den här perioden. Så idag blir det ett figurinlägg om en tjej från Love Live! Nishikino Maki är den tysta och coola kompositören i gruppen. Hon spelar piano och är insatt i musik. Alter, som tillverkar dessa galna figurer, valde att behålla hennes coola attityd i den här figuren. Maki har en gotisk stil som verkligen sticker ut jämfört med alla andra tjejerna i serien. Dessutom kommer hon med en riktigt gotisk lykta som faktiskt lyser upp om man sätter in batterier i den.

dsc_0031

På grund av Makis mörka stil märker man henne först när hon står bland de andra (färgglada) tjejerna. Men faktum är att hon inte är mer detaljerad än någon annan. Det finns en del tjejer som har otroligt mycket mer detaljer. Men Maki är fortfarande galet snygg. Hennes kläder är fantastiska. Hennes kjol är matt och kort men har en jättefin underkjol med spets på. Det är häpnadsväckande att se på detaljerna i kjolen.

dsc_0027

Den detaljen som jag gillar allra mest på Maki är hennes strumpor (samma detaljer på ärmarna). De är så otroligt fint gjorda och de känns som riktigt nät fast det är plast. Varje liten tråd sticker ut så det är inget påklistrat “klistermärke”. Detta detaljarbetet är verkligen makalöst vackert.

dsc_0032

Makis ansikte är inte så märkvärdigt. Jag tycker det finns sötare tjejer i samlingen, men jag gillar verkligen hur hon håller ett finger framför sig på ett busigt och elegant sätt. Maki är en elegant överklassdam och detta utstrålar verkligen hennes klass.

dsc_0025

Det tråkiga med Maki, enligt mig, är hennes huvudbonad. Även om jag verkligen älskar Alter och vad de gjort för oss Love Live fans, så har Maki en detalj som förstör hennes utseende lite. Huvudbonaden ska föreställa tunt nät, likt det på hennes strumpor och ärmar. Men i och med att nätet inte sitter på något var de tvungna att använde genomskinlig plast. Jag förstår att det hade varit väldigt svårt att tillverka nätet på annat sätt, men därför tycker jag också att de hade kunnat använda någon annan huvudbonad. Plasten är verkligen synlig och det ser mer ut som ett skynke av plastfolie p.g.a. det.

dsc_0029

Annars tycker jag att Maki är otroligt vacker. Hon är en av mina tre favoriter ur animen så jag är glad att hon fick en så häftig figur. Trots huvudbonaden tycker jag hon är prisvärd. Love Live figurerna är helt klart Alters bästa verk och som figursamlare måste man medge att dessa figurer utklassar de flesta på marknaden. Så jag är väldigt nöjd med Maki. Dessutom syns inte huvudbonaden så mycket när man ställer ut henne för det är ju framifrån man ska se henne, eller hur?

dsc_0023

1 reaktion på ”Nishikino Maki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *