Figurer, Recensioner, Samlarprylar

Yazawa Nico

Årets första inlägg handlar om en figur som jag egentligen hade tänkt skriva om för nästan ett år sen. Yazawa Nico var den tredje tjejen som kom ut i Alters Love Live! serie. Tyvärr hade jag helt och hållet glömt bort henne. Därefter fotade jag henne med en julig bakgrund som jag hade tänkt använda till jul men där glömde jag henne igen. Jag tror detta beror på att hon är den karaktären i Love Live! som jag tycker om minst. Men det betyder inte att hon är sämst, för hennes figur är faktiskt en av de snyggaste i hela serien tack vare Alters fantastiska detaljarbete!

Nico är en av de dyrare tjejerna i kollektionen i och med att hon kommer med extra delar. Om man vill kan man ta av hatten och byta arm på henne. Hennes andra utseende är det traditionella “Nico Nico Nii~” som de flesta animefans känner igen. Dock funkar inte det för mig för jag fullkomligt älskar cylinderhattar. Hennes hatt är makalöst detaljerad med både veckat innertyg och rosetter.

Hela Nico är invirad i presentband. Av någon konstig anledning är all dekor på henne ganska julig. Strumporna är juliga och även banden runt benen. Hon har julröda skor och stora rosetter kring varje fotled. Alter har verkligen varit i farten med deras fantastiska detaljer här.

Baksidan av Nico har en riktigt stor röd rosett som matchar hennes söta skor. När man ser henne bakifrån blir man även lite orolig för hon lutar med hela sin vikt på en fot. Som tur är så är stödbenet gjort av ABS med metall i vilket man kan känna när man lyfter henne. Hon böjer sig nog inte så lätt!

Framifrån är Nico väldigt glad. Hon är en ganska kaxig tjej och nästan lite elak. Trots det har hon en inre god sida som lyser genom denna figuren.

Utöver alla fina detaljer på alla rosetter och band så är såklart även Nicos kläder superfina. Volangerna på hennes kjol och topp är fantastiska och ibland ser det inte ut som en plastfigur alls. Alter har återigen överträffat sig själva. Hela Love Live! figurserien är verkligen en av de bästa som finns i världen om man letar efter detaljer. Även om jag inte gillar Nico så mycket så älskar jag denna figuren. Jag är riktigt glad över att jag lyckats boka alla tjejerna för de är så fina och prisvärda. De är bland de finaste jag har i samlingen, helt klart!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *