Figurer, Recensioner, Samlarprylar

Toujou Nozomi

Förra året ökade min Love Live! samling. Nozomi kom ut omkring hösten och jag tog några kort på henne för fyra månader sen. Tyvärr hade jag glömt dem så ni får ett inlägg om henne idag. Toujou Nozomi är den tjejen i Love Live! som de flesta kommer ihåg som den lite mystiska och konstiga tjejen. Hon var alltid lite pervers av sig men var den som stöttade idolgruppen i bakgrunden hela tiden. Jag var aldrig riktigt intresserad av henne, men hennes figur däremot, är fullkomligt magisk.

Nozomi har en lite orientalisk design. Hennes kläder består av en slags korsett i orientaliska mönster med gulddekor samt en väldigt fin kjol. Runt handlederna har hon långa rosetter som flyger i lyften.

Alla Love Live! figurerna är ju lite galna för Alter alltid har tokiga detaljer på sina figurer. På Nozomi tycker jag att hennes ben är riktigt galna. Hon har en strumpa på sig på ena benet. Det är rosa med vita prickar på. Jag fullkomligt älskar den detaljen. Det mjuka rosa ger även en fin kontrast till figuren som är nästan är helt lila.

Alter var inte snåla med detaljer för Nozomi har små känsliga delar överallt. Av alla tjejer tycker jag att hon har det absolut finaste håret. Hennes tjocka flätor med lite hår som sticker ut får mig att bli avundsjuk. Jag har alltid velat ha tjocka och fina flätor, men jag får nöja mig med att stirra på dem.

De som har sett Love Live! vet att Nozomi älskar tarotkort och spådomar. Hon har alltid trott på mystiken och har kort med sig överallt. Den aspekten av hennes karaktär består i figuren. Nozomi håller nämligen i hennes kort som faktiskt är ett riktigt kort gjort av papper. Kortet kan gå sönder av just den anledningen, men Alter var generösa nog att sända med några reserver ifall olyckan nu skulle ske.

I helhet tycker jag Nozomi är den näst bästa av alla som kommit ut hittills. Kotori är fortfarande min favorit, inte bara för att hon är min favoritkaraktär i serien, men för att hennes figur är riktigt söt. Men Nozomi är riktigt nära för hon är så otroligt enig med sin personlighet. Dessutom älskar jag färgen lila och hur den har använts i figuren. Kläderna är också riktigt vackra. Sen är jag lite smått kär i det flirtiga ansiktsuttrycket hon har. Man kan gott säga att jag är riktigt nöjd med henne!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *