Figurer, Recensioner, Samlarprylar

Pusheen Box – vår 2017

Jag fick en årsprenumeration av Pusheenboxen i födelsedagspresent av Joe förra året. För några veckor sedan kom min sista box, d.v.s. vårboxen 2017. Det känns nästan som att jag upprepar mig varje gång men denna boxen överträffade verkligen mina förväntningar. Jag hade faktiskt tänkt sluta prenumerera på boxen i och med att jag alltid brukar gilla en del saker väldigt mycket medan resten alltid är “onödig” för mig, men nu känner jag mig kluven. Det fanns två saker jag alltid ville ha med Pusheen och jag fick just dessa i denna boxen. Därav känns det som att kommande boxar ändå kan vara prisvärda. Samtidigt känner jag att jag inte vet vad jag vill ha längre och kanske blir besviken i framtiden. Jag får nog fundera på saken lite mer. Hur som helst, jag tänkte visa vad som fanns i boxen i alla fall, precis som jag gjort med tidigare boxar.

Påsken är en vårhögtid och därför var Pusheens tema en hare denna gången. Lådan föreställde Pusheen med kaninöron. Även boxens figur föreställde detta. Jag tycker detta är den minst intressanta Pusheenfiguren av alla fyra i min samling, men den är fortfarande charmig. Det sitter en liten gummianka på Pusheens rygg som är jättegullig.

De mest onödiga sakerna i boxen var festartiklar. Jag tycker inte om att det alltid finns engångsartiklar i boxarna i och med att dessa förbrukas. Dock kan man vara försiktig med dekoren och bevara den. Festartiklarna i boxen bestod av vimplar, ballonger och fotodekorationer på pinnar. Jag kommer inte att öppna dessa; kanske vimplarna om jag kommer på ett sätt att använda dem på ett sparsamt sätt.

Det fanns en till produkt i boxen som var onödig för mig, men jag tyckte ändå att den var ganska intressant. Jag pratar såklart om en selfie-pinne. Jag tar sällan selfies och när jag gör det behöver jag inget verktyg. Jag kommer inte att öppna förpackningen till denna men tycker att det är häftigt att detta redskapet finns med Pusheen!

Resten av artiklarna tyckte jag om ganska mycket. En av produkterna som, precis som selfie-pinnen, var onödig för mig men häftig var den bärbara blåtandshögtalaren. Högtalaren laddas via USB och är därför universell. “Oturligt” nog så har jag en väldigt fin Marshall hemma för musik. Jämför man ljudkvaliteten så är Pusheenhögtalaren bokstavligen kass. Däremot kan man få ljudet att låta någorlunda bra om man ändrar ljudinställningar från musikenheten man strömmar från. Därav är högtalaren inte helt dålig. Jag tycker produkten i sig är häftig men inget slår min fina Marshall.

Nu kommer jag till mina favoritprodukter och dessa är verkligen bra. Den första är en kapsylöppnare. Kapsylöppnaren föreställer Pusheen och hon har öppnaren precis ovanför baktassarna. På baksidan finns en magnet som man kan använda för att fånga upp kapsylerna. Jag har fäst produkten på mitt kylskåp så att jag lätt hittar den vid behov.

Nästa bra produkt är en t-shirt. Jag älskar kläder med Pusheen på så för mig var t-shirten perfekt. Amerikanska storlekar är rätt generösa så jag behövde inte oroa mig om att den inte skulle sitta rätt. Hellre för stort än för litet. T-shirten har en riktigt härlig turkos färg med massa Pusheen på. Temat är fest så jag lär ha denna på en hel del kalas så länge det inte finns någon formell klädkod!

Den näst bästa produkten är ett bestickset med Pusheen. Det som ingår är en sked, kniv och en gaffel i turkos plast. Alla tre har Pusheen på toppen gjorda i silikon.

Vad är Pusheenbestick om man inte har något att använda dem till? Den bästa produkten i hela boxen och även den bästa Pusheenprodukten jag faktiskt har är ingen mindre än en bento-lunchlåda. Jag har alltid velat ha en bento eftersom jag sett dem så många gånger i anime. Denna benton är verkligen perfekt. Den har två våningar: ett bottenfack som bara har ett utrymme och ett övre fack med två mindre fack i. Lådan har ett lock som föreställer Pusheen. Locket fästs med två sidoklämmor. Det finns även ett resårband som sätts runt lådan för att förhindra att något lossnar. Benton tål mikrovågsugn så den funkar för både kalla och varma luncher. Ni anar inte hur mycket jag älskar att äta i skolan nu!

Nu när jag har förbrukat min första prenumeration kan jag säga att jag verkligen rekommenderar Pusheenboxen. Älskar man Pusheen måste man prenumerera på detta för dessa produkter är unika och tillverkas endast för prenumeranter. För min del är det dock svårt att säga om jag vill fortsätta eftersom jag känner att jag har allt jag vill ha med Pusheen. Det som jag inte vill missa är köksartiklar och kläder. I helhet har boxarna alltid haft minst tre artiklar jag älskat och därför vet jag inte om jag ska fortsätta eller inte. Jag har en månad kvar att bestämma mig så vi får se vad som händer.

I slutändan tycker jag att vår- och vinterboxarna var de bästa för de hade flest intressanta artiklar. Höstboxen var riktigt charmig också men jag använde inte så mycket från den. Sommarboxen var den minst intressanta och jag tror att jag bara använde en artikel från den. Trots detta så tycker jag att presenten var väldigt prisvärd. Man får mer än vad man betalar för, definitivt. Skulle man ha köpt artiklarna en och en hade det varit väldigt dyrt. Därav är Pusheenboxen verkligen en vinst.

Jag är så otroligt tacksam för denna presenten och jag är verkligen nöjd. Känner du någon som gillar Pusheen, då tycker jag att du ska tipsa denna vännen om denna tjänsten! Den är så rolig och söt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *