Mat, Recensioner

FELIX – Vegetarisk pytt

Det har gått en väldigt lång tid sedan sist jag skrev en recension om en produkt. Detta beror på att jag inte har köpt så mycket nytt men idag har jag något intressant att skriva om. Observera att jag inte är sponsrad utan recensionen avser bara en produkt som jag har köpt av eget intresse. Produkten i fråga är Felix nya vegetariska pyttipanna som är helt vegansk. Jag hade inte tänkt köpa den eftersom jag inte visste att den fanns, men när vi var på ICA Maxi på Grand Samarkand hade de smakprov på pytten. Efter ett smakprov kände jag att jag ville testa pytten hemma också och köpte med mig en påse. Den kostade ungefär 40 kronor. Nu minns jag inte exakt eftersom jag faktiskt har slängt kvittot.

Påsen innehåller 700 gram och är alltså väldigt stor. Den är inte lika stor som Felix andra varianter men den är ändå större än annan färdig vegetarisk pytt. Rätten innehåller paprika, morötter av olika slag, kikärtor, potatis och sojabönor så den är väldigt nyttig. Den är väldigt lättlagad med då det bara är att steka den i lite matfett.

I slutändan tycker jag att detta är ett väldigt stort framsteg för vegetarisk pytt eftersom denna nu är den billigaste vegetariska pytten på marknaden om man tittar på jämförelsepriset. Det är en nyttig och mättande rätt som sparar tid eftersom det faktiskt är jobbigt att laga pyttipanna från grunden. Så i helhet är rätten väldigt praktisk, god, nyttig, och mättande. Jag kommer inte att köpa produkten ofta men någon gång då och då, definitivt. Anledningen till att jag inte lär köpa den ofta är för att jag föredrar att laga mat från grunden med ekologiska råvaror men för dagar då jag behöver mer tid är detta definitivt ett lämpligt alternativ. Därav kan jag säga att jag rekommenderar produkten starkt.

Notera att rätten är vegansk men att jag själv hade ett stekt ägg till så ägget är inte en del av produkten.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *