Allmänt, Event

NRJ in the Park 2018 – Växjö

Varje augusti är det Karl-Oskardagarna i Växjö. Det har börjat bli en tradition för mig att ha presspass för att fotografera eventen på stora scenen på Stortorget i Växjö. I år var det första gången NRJ in the Park kom till Växjö så jag passade på. Även om musiken denna gången inte föll mig i smaken så var det så kul att se artisterna framträda och få publiken att dansa och sjunga med. Jag stannade inte hela tiden ut denna gången eftersom jag fick migrän efter ett tag fast jag hade öronproppar så jag fick inga bilder på Hov1 som också framträdde den kvällen. Alla de unga flickorna som stod längst fram väntade hela kvällen på dem. De hade rosor med sig och vissa av dem hade även skrivit Hov1-medlemmarnas namn på kroppen. De artisterna jag har med på bild är Out of Office (NRJs egna förband), VCATION, Mohombi, Wiktoria och Darin. Ni får som vanligt väldigt gärna lämna konstruktiv kritik! Sist men inte minst så vill jag tacka NRJ, främst Mark, för denna äran, upplevelsen och möjligheten!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *