Desserter, Recensioner, Tips

BEAR – yoyo

Frukt är godis – bokstavligen! Häromdagen då jag var på stan gick jag som vanligt in i Astrid och Apornas butik för att upptäcka nya veganska delikatesser. I deras godishylla hittade jag BEARs yoyos. Det är fruktremmar som ser ut som godis men är alltså 100 % frukt. Dessa är därför inte bara nyttiga utan även helt veganska. De är dessutom sockerfria och alla sockerarter i remmarna kommer från frukterna.

DSC_0006

I och med att remmarna är riktade till barn så att de kan få något vettigare att äta istället för godis kommer även varje förpackning med ett samlarkort. Det finns flera hundra olika så man kan skapa sig en fin samling. Så det är både gott och roligt att köpa dessa yoyos. Det enda tråkiga är att det bara är 2 rullar i varje förpackning och jag älskar frukt, så jag vill ha lite mer.

DSC_0007

Yoyos kommer i flera olika smaker men jag älskar mangosmaken. Det finns även andra former på dessa än fruktremmar; finns även dinosaurier men de är lite dyrare. I och med att jag blev totalt förälskad i detta “godis” så ville jag köpa mer. En förpackning kostar 10 kr på Astrid och Aporna så jag tänkte att jag kanske kan beställa dem online. Och det kunde jag! De finns på Amazon UK till ett vettigare pris. Jag köpte 36 stycken för £20 vilket är ungefär 260 kr. Då får man dem i kartonger som egentligen är till för butiker.

DSC_0023

Så är man sugen på godis men vill äta något nyttigt så är detta superbra. Det innehåller endast frukt – inget tillsatt socker, inga konserveringsmedel eller färgämnen. Det är naturligt snacks som alla kan uppskatta. Mitt tips är att köpa en förpackning om man vill prova. Tycker man om dem så kan man köpa dem billigt online. De är verkligen supergoda – smakar precis som torkad frukt gör!

4 reaktioner på ”BEAR – yoyo

 1. Hej! Ser att detta är ett gammalt inlägg men försöker ändå. Jag samlar dessa kort åt min dotter på snart 3 år. Sparar dom i likadana plastfickor man samla hockeykort. Du råka inte vela byta kort? Jag får mest bara samma kort :(

  Mvh Katja

  1. Hej Katja!
   Jag är så hemskt ledsen men jag har inga kort kvar. Jag gav bort dem i och med att jag flyttade nyligen.
   Har du testat att kontakta tillverkaren? De kanske kan hjälpa dig? Vissa är snälla! Speciellt om de hör att din dotter tycker om dem så mycket.
   Lycka till! Hade gärna gett dig alla mina kort om jag hade haft några. Kan skriva till dig igen om jag köper dessa igen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *