Allmänt, Desserter, Drycker, Mat, Samlarprylar, Tips

KawaÉ import

Ni kanske märker att sidan ser lite annorlunda ut? Jag har nu skaffat mig affiliates. D.v.s. butiker att samarbeta med så om ni handlar från dem via mig så skulle ni göra både mig och affären en supertjänst. Den enda jag har för närvarande är KawaÉ import så jag tänkte tipsa er om dem. Länk till deras hemsida finns här och till höger.

KawaÉ är den sidan jag vänder mig till varje gång jag vill köpa japanska produkter, främst matvaror. Men de har en hel del annat också som t.ex. lolitakläder, gosedjur, köksredskap etc. Det är en importbutik för japanskt gods helt enkelt. Jag brukar beställa Pocky, senbei och Ramune från dem främst men det blir rätt mycket annat också. Senaste paketet jag fick hem syns på bilden nedanför.

DSC_0008

Det finns visserligen många asiatiska butiker i de flesta städer men enligt min erfarenhet är de snäppet dyrare än KawaÉ, speciellt här i Växjö. Köper man tillräckligt mycket för att få fri frakt så är detta en kanonsida. Så nästa gång ni är sugen på japanskt och vill beställa, använd gärna min länk. Det skulle jag uppskatta väldigt mycket!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *