Figurer, Recensioner, Samlarprylar

Pusheen Box – vinter 2016

Nu är det egentligen 2017, men jag tänker skriva ett inlägg angående något som berör 2016 – nämligen den senaste Pusheenboxen. Ni kanske kommer ihåg att jag fick en livstidsprenumeration i present av Joe? Därav får jag fyra boxar per år. Jag har skrivit om sommarens och höstens boxar men några dagar innan jul dök vinterboxen upp. Den var verkligen underbar, men inte lika användbar som höstens box. Däremot var den definitivt bättre än sommarboxen. Vinterboxen var relaterad till julen, vilket var förväntat. Men det fanns även artiklar som var mer riktade åt pyssel – kanske för den som vill slå in fina julklappar? Själva boxen var också väldigt julklappsliknande. Det var en Pusheen inslagen i rosa band.

Den mest juliga artikeln i kartongen var ett set med etiketter. De är perfekta om man vill ge bort söta presenter men jag kommer inte använda mina eftersom jag vill behålla allt i boxarna för mig själv. Så på ett sätt var det en rätt onödig produkt för mig. Men de är ändå supersöta.

Det fanns även en söt liten rulle med tejp i lådan. Tejpen har ett Pusheenmönster. Jag kanske lär använda tejpen men än så länge vet jag inte till vad. Jag vill inte använda tejpen för att fixa något utan mer för dekorativa syften.

Den sista “oanvändbara” produkten var en ask stämplar. Det är en superfin träask med stämplar.

Inuti finns det väldigt fina trästämplar med olika tryck. Det finns även en liten behållare med bläck. Detta är något jag kan tänka mig använda men jag vet inte till vad. Bläcket går alltid att fylla på.

Som ni säkert märker så är många av stämplarna julrelaterade. Jag brukar inte julpyssla så mycket men nästa år kanske…

Om vi går över till de produkterna jag verkligen älskade så kan jag börja med en ljusslinga. Jag har inte använt den ännu för jag vet inte riktigt hur jag ska fästa den. Men jag kommer sätta den runt sängen, på min sida för jag sover närmast väggen. Ljusslingan är uppbyggd av massa små Pusheen som sitter ihop i en batteridriven slinga. Tyvärr är inte slingan så lång, men den är ändå riktigt söt.

Som vanligt ingick även en figur i denna boxen. Den var julig men jag tycker det är den sötaste figuren jag har fått av Pusheen hittills.

För dem som älskar te och andra varma drycker ingick en tesil gjord i silikon och en supersöt termos. Båda föreställer Pusheen!

Termosen har ingen separat mugg, utan man dricker direkt ur Pusheens kropp. Tyvärr är termosen inte jättebra designad och det kan fastna lite vätska i korken p.g.a. ånga, vilket bidrar till att det rinner nerför kanten varje gång man dricker när termosen är mer än halvfull. Dessutom är Pusheens morrhår ganska ömtåliga så man får hålla koll på hur man öppnar termosen.

De bästa artiklarna i lådan var faktiskt två saker jag behövde. Den första var ett par vantar. Det är fingervantar med en ficka som man kan vika över så att fingertopparna inte fryser. Denna fickan har Pusheen broderat på yttersidorna.

Den andra produkten som jag behövde och älskar är en superfin halsduk. Halsduken är gjord i fleece och är därför väldigt varm och mysig. Den är dessutom väldigt unik för ena änden har Pusheens ansikte och framtassar medan den andra änden har hans svans och baktassar. Jag älskar halsduken och har på mig den varje dag när jag går ut. Dessutom blir mitt hår inte statiskt av den så det blir mindre jobbigt att borsta håret.

I helhet är jag riktigt nöjd med vinterboxen. Jag kanske verkar lite negativ eftersom jag skrivit att vissa saker är oanvändbara, men även om jag inte lär använda dem tycker jag att de är fina produkter. De produkterna som jag faktiskt använder är fullkomligt underbara och jag älskar dem. Så jag skulle säga att vinterboxen är den näst bästa hittills.

3 reaktioner på ”Pusheen Box – vinter 2016

  1. Oih Pusheen är så härlig och allt det handlar om. Har läst din blogg sen ett tag tillbaka hittade dig via Fokis blogg då hon berettade om att du testat deras hårprodukter. Tycker om din blogg väldigt annorlunda och mångsidigare än många andra bloggarens blogger.

    1. Hej Cecilia!
      Tusen tack för den vänliga kommentaren och komplimangen. Trevligt att träffas, och du har verkligen lyft mitt humör nu!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *